19 marca 2024

Jadłospis od 19.03.2024 do 21.03.2024

Dieta podstawowa:

Śniadanie:

Skład:
200g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten)
110g Chleb żytni razowy (gluten)
10g Masło ekstra (laktoza)
80g Parówki
90g Pomidor
10g Roszponka
250g Herbata
5g Cukier
60g Mandarynka

Obiad:

Skład:
450g Zupa koperkowa (gluten, laktoza)
150g Gulasz (laktoza, gluten)
180g Kasza jęczmienna (gluten)
150g Surówka colesław (laktoza)
250g Kompot z jabłek

Dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów:

Śniadanie:

Skład:
200g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten)
110g Chleb żytni razowy (gluten)
10g Masło ekstra (laktoza)
80g Parówki
90g Pomidor
10g Roszponka
250g Herbata

Obiad:

Skład:
450g Zupa koperkowa (gluten, laktoza)
150g Gulasz (laktoza, gluten)
180g Kasza jęczmienna (gluten)
150g Surówka colesław (laktoza)
250g Kompot z jabłek
Print Friendly, PDF & Email