16 kwietnia 2024

Dieta podstawowa:

Śniadanie:

Skład:
150g Płatki owsiane na mleku (gluten, laktoza)
110g Chleb żytni razowy (gluten)
10g Masło ekstra (laktoza)
80g Pasztet pieczony
90g Pomidor
10g Cebula
250g Herbata
5g Cukier

Obiad:

Skład:
450g Zupa koperkowa z makaronem (gluten, jaja, seler, laktoza)
140g Gyros drobiowy
50g Sos pietruszkowy (laktoza)
180g Ryż
150g Surówka z białej kapusty z fasolą
250g Kompot wieloowocowy

Dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów:

Śniadanie:

Skład:
150g Płatki owsiane na mleku (gluten, laktoza)
110g Chleb żytni razowy (gluten)
10g Masło ekstra (laktoza)
80g Pasztet pieczony
90g Pomidor
10g Cebula
250g Herbata

Obiad:

Skład:
450g Zupa koperkowa z makaronem (gluten, jaja, seler, laktoza)
140g Gyros drobiowy
50g Sos pietruszkowy (laktoza)
180g Ryż
150g Surówka z białej kapusty z fasolą
250g Kompot wieloowocowy
Print Friendly, PDF & Email