Dieta podstawowa:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (gluten, laktoza) 110g Chleb żytni razowy (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 80g Pasztet pieczony 90g Pomidor 10g Cebula 250g Herbata 5g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Zupa koperkowa z makaronem (gluten, jaja, seler, laktoza) 140g Gyros drobiowy 50g Sos pietruszkowy (laktoza) 180g Ryż 150g Surówka z białej kapusty z fasolą 250g Kompot wieloowocowy |
Dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (gluten, laktoza) 110g Chleb żytni razowy (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 80g Pasztet pieczony 90g Pomidor 10g Cebula 250g Herbata |
Obiad:
Skład: 450g Zupa koperkowa z makaronem (gluten, jaja, seler, laktoza) 140g Gyros drobiowy 50g Sos pietruszkowy (laktoza) 180g Ryż 150g Surówka z białej kapusty z fasolą 250g Kompot wieloowocowy |