Dieta podstawowa:
Śniadanie:
Skład: 180g Kasza manna na mleku (gluten, laktoza) 110g Chleb graham (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 40g Wędlina wieprzowa 30g Ser żółty (laktoza) 100g Ogórek kiszony, pomidor, cebula 250g Herbata 5g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Krupnik (gluten, laktoza, seler) 420g Spaghetti bolońskie (gluten, laktoza, jaja, seler) 250g Kompot z jabłek |
Dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów:
Śniadanie:
Skład: 180g Kasza manna na mleku (gluten, laktoza) 110g Chleb graham (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 40g Wędlina wieprzowa 30g Ser żółty (laktoza) 100g Ogórek kiszony, pomidor, cebula 250g Herbata |
Obiad:
Skład: 450g Krupnik (gluten, laktoza, seler) 420g Spaghetti bolońskie z makaronem razowym (gluten, laktoza, jaja, seler) 250g Kompot z jabłek |