Dieta podstawowa:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten) 110g Chleb żytni razowy (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 80g Pasztet pieczony 70g Ogórek kiszony 30g Roszponka 250g Herbata 5g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Żurek (gluten, laktoza) 400g Makaron z serem (gluten, jaja, laktoza) 30g Mus truskawkowy (laktoza) 250g Kompot wieloowocowy |
Dieta łatwostrawna:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten) 110g Chleb pszenny (gluten) 10g Miks (laktoza) 60g Wędlina drobiowa 100g Sałatka wiosenna z jogurtem (laktoza, jaja, seler) 30g Roszponka 250g Herbata 5g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Zupa pomidorowa z ryżem (gluten, laktoza) 400g Makaron z serem (gluten, jaja, laktoza) 30g Mus truskawkowy (laktoza) 250g Kompot wieloowocowy |