Dieta podstawowa:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten) 110g Chleb żytni razowy (gluten) 10g Masło ekstra (laktoza) 80g Pasztet pieczony 70g Pomidor 30 g Roszponka 250g Kawa zbożowa z mlekiem (laktoza) 5g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Żurek (gluten, laktoza) 400g Makaron ze szpinakiem i białym serem (laktoza, gluten, jaja) 250g Kompot wieloowocowy |
Dieta łatwostrawna:
Śniadanie:
Skład: 150g Płatki owsiane na mleku (laktoza, gluten) 110g Chleb pszenny (gluten) 10g Miks (laktoza) 60g Pasztet pieczony 100g Sałatka wiosenna z jogurtem (laktoza, jaja, seler) 30g Roszponka 250g Kawa zbożowa z mlekiem (laktoza) 5 g Cukier |
Obiad:
Skład: 450g Zupa pomidorowa z ryżem (gluten, laktoza) 400g Makaron razowy ze szpinakiem i białym serem (laktoza, gluten, jaja) 250g Kompot wieloowocowy |